Με το βλέμμα στη ζωή
Η ζωή είναι ένα ταξίδι και όχι προoρισμός.....
10 Μαρτίου 2012, 15:49
Primo Jovem - You !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλή ακροάση
Μουσική  

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο μας τραγούδι με τον τίτλο "You" απο τους Primo Jovem. Μια μπάντα που σχηματίστηκε απο την Πέγκυ Αλτανοπούλου και Γιάννη Αλτανόπουλο. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε τον Ιούνιο του 2011 στο στούντιο του β.λ.ε.πο. με αφορμή έναν διαγωνισμό του εξωτερικού και σήμερα δημοσιεύται στο ευρύ κοινό.Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές!!!!Καλή Ακρόαση!!!!!!

 

Primo Jovem - You : Recording@Vlepo studio June 2011 and released March 2012

CREDITS

Μουσική: Γιάννης Αλτανόπουλος
Στίχοι: Πέγκυ Αλτανοπούλου
Ηχογράφηση-Μίξη-Mastering: Vlepo Studios από τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο
Παραγωγή: vlepo.org

Κιθάρα-Φωνή: Πέγκυ Αλτανοπούλου
Πλήκτρα: Γιάννης Αλτανόπουλος
Μπάσο: Βασίλης Λευτάκης
Τύμπανα: Γιώργος Λιόπετας

 

video 

- Στείλε Σχόλιο
17 Φεβρουαρίου 2012, 17:19
Wazzub!!! Ένας εύκολος τρόπος για απόκτηση χρήματος?????
Ιδέες  

Πρόκειται πλέον για το γνωστό network marketing βασισμένο στο digital marketing.

Ρίξτε μια ματιά!!!

http://wazzub4money.blogspot.com/

- Στείλε Σχόλιο
10 Ιουλίου 2011, 20:24
Η επιστροφή....
Avec moi ce soir  

Μετά απο ένα χρόνο απουσίας απο την συχνότητα του σταθμού μας επιστρέφουμε με νέα εκπομπή και γέματοι διάθεση!!!!Η εκπομπή "The dreams of music" ανήκει στο παρελθόν και πλέον θα τα λέμε κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ με την εκπομπή "Avec moi ce soir". Σας περιμένω όλους το σημερινό βράδυ για την πρεμιέρα της εκπομπής μας!!!!!!

- Στείλε Σχόλιο
04 Ιουνίου 2011, 19:13
"Deja vu" Ακουστικὀ LIVE
Συναυλίες  

 

Τετἀρτη 8 Ιουνἰου "Deja vu" Ακουστικὀ LIVE

Σας περιμένουμε έλους για μια βραδιά σε ροκ και ἐντεχνους ρυθμούς με:

Σοφἰα Αθανασούλια-φωνή

Γιἀννης Αλτανὀπουλος-πλἠκτρα

Βασἰλης Λευτἀκης-μπἀσο

Γιἀννης Γεωργἀνος-κιθἀρα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!

Ονήσιμον Art Cafe & Objects

Ρήγα Φεραίου 145 Πάτρα

- Στείλε Σχόλιο
04 Ιουνίου 2011, 19:08
Η επιστροφή....
Αν θα μπορούσα  

Μετά την απουσία σχεδόν ενός έτους η αναμενόμενη επιστροφή στην μουσική κοινότητα του musichevaen είναι πλεόν πραγματικότητα. Λόγω του φορτωμένου προγράμματος όλης της προηγούμενης χρονιάς η συμμετοχή μου στα δρώμενα της κοινότητάς μας δεν ήταν επιτρεπτή.Ευελπιστώ ότι σύντομα θα επανέλθουμε σε εντατικούς ρυθμούς....

- Στείλε Σχόλιο
22 Σεπτεμβρίου 2010, 13:46
Η Μόνικα στο «Manifest»
Συναυλίες  


To «Manifest» επιστρέφει για τέταρτη συνεχή χρονιά, από τον Mojo Radio και τη Manifest By Mojo και λίγες ημέρες μας χωρίζουν από το διήμερο, 25/26 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα διεξαχθεί στην Ακτή Δυμαίων (Παλαιό Πτωχοκομείο). Την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, μεταξύ άλλων θα εμφανιστεί και η Μόνικα, η νεαρή τραγουδίστρια που έκανε τα πρώτα της βήματα από την Πάτρα και το μέλλον της διαγράφεται λαμπρό. Εχοντας στις «βαλίτσες» της, το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Εxit», που περιέχει έντεκα τραγούδια με ιστορίες που αφορούν από ανθρώπους που μεταναστεύουν μέχρι τις φωτιές στην Πελοπόννησο, θα μας τις διηγηθεί όλες μαζί με τις μεγάλες επιτυχίες του πρώτου της album με τίτλο «Avatar» ενώ δεν θα λείψουν και οι διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.
- Στείλε Σχόλιο
25 Αυγούστου 2010, 22:12
Ballad Night Live Πάτρα
Συναυλίες  

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου

 

 

Τραγούδια με έντονα συναισθήματα και κρυφό ερωτισμό θα ακουστούν σε έναν απο τους πιο μαγικούς χώρους. Η μελωδική συντροφιά σε συνάρτηση με την ιδανική ατμόσφαιρα θα σας παρασύρει.

-Γιάννης Αλτανόπουλος, πιάνο-φωνή

-Σοφία Αθανασούλια, κιθάρα-φωνή

-Πέγκυ Αλτανοπούλου,κιθάρα-φωνή

-Τάσος Κουτσοσπύρος,κιθάρα


Guest: Θοδωρής Ταυλάς

Χορηγός επικοινωνίας: Heartbeatcity Radio

ΝΤΙΒΑΝΙ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ
Έναρξη:22.00

- Στείλε Σχόλιο
24 Ιουλίου 2010, 16:43
"The dreams of music" Πριν τις διακοπές


Αγαπητοί ακροατές,

Λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού η εκπομπή μας θα είναι κοντά σας για τελευταία φορά για την φετινή περίοδο. Ήταν μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις και πολλές καλές στιγμές. Στιγμές με τους ακροατές, τους φίλους, τους συνεργάτες και γενικότερα όλους τους συντελεστές της εκπομπής και του ραδιοφώνου μας.

Η αυριανή εκπομπή είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε όλους εσάς που στηρίξατε την εκπομπή μας όλη αυτήν την χρονιά.....

Για όσους που είτε ετοιμάζεστε για τις διακοπές σας είτε περιμένετε την άδεια σας, περάστε απο το δικό μας Μ ο υ σ ι κ ό " θ έ ρ ε τ ρ ο για μια στάση.....Χωρίς καμία κράτηση.......Χωρίς κανένα κόστος.....Χωρίς καμία επιβάρυνση.....παρα μόνο τη διάθεσή σας......!!!!!!!!!!!



Να είστε συντονισμένοι στις 17.00 ζωντανά απο το www.musicheaven.gr με τον Γιάννη Αλτανόπουλο.


Σας περιμένω όλους,
Γιάννης Α.

---------------------------------------
Ακούστε Ζωντανά:


http://listen.musicheaven.gr/

ή

http://www.musicheaven.gr/html/modules/Radio/popup.php?id=101
- Στείλε Σχόλιο
22 Ιουλίου 2010, 13:19
Αύριο το ντουέτο Πρωτοψάλτη-Κορκολή
Συναυλίες  


Αύριο στις 9 μ.μ. το Διεθνές Φεστιβάλ του Δήμου θα παρουσιάσει το ντουέτο που μάγεψε άπαντες τον χειμώνα που μας πέρασε. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής θα παρουσιάσουν «Φανερά-Μυστικά» την καινούργια τους δισκογραφική δουλειά που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές: «Η αγάπη που πάει», «Κόκκινο», «Δυνατά σιωπηλά», «Μάλλον μοιάζεις», «Τελειώσαμε», «Απελπιστικά διαθέσιμη», «Η ζωή μου άνω κάτω» είναι μερικά από τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει η Άλκηστις με τον Στέφανο στο πιάνο. Mαζί τους ο Σέρβος Nenad Jelic στα κρουστά και ο Σπύρος Κοντάκης στις κιθάρες. Το δίωρο πρόγραμμά τους συμπληρώνουν τραγούδια διαχρονικά, αγαπημένα, ενορχηστρωμένα από τον Στέφανο με μία καινούργια πνοή, τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο, τραγούδια που καθηλώνουν αλλά και ξεσηκώνουν.
- Στείλε Σχόλιο
08 Ιουλίου 2010, 13:52
Μια… Vintage βραδιά
Συναυλίες  


Με την ελπίδα το κλίμα που δημιουργήθηκε, στις επιτυχημένες του εμφανίσεις στο «Παλλάς» της Αθήνας, θα επαναληφθεί αύριο, στις 9.30 το βράδυ, στο Ρωμαϊκό Ωδείο, ο πατρινός δημιουργός Vassilikos, μας προσκαλεί σε μια… Vintage βραδιά. Χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αλέξης Σκαρμέας αναφέρθηκε στην επιτυχημένη ενότητα «Πατρινοί δημιουργοί» που έχει βρει την αποδοχή του κόσμου, εκφράζοντας την ευχή να έχει τη θέση της και στο μέλλον στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας. Για τον Vassiliko, εξέφρασε τη χαρά του, που για ακόμη μια φορά, τον έχουμε κοντά μας, ζητώντας και από τους άλλους πατρινούς δημιουργούς, να μην ξεχνούν την πόλη, αλλά και η πόλη να μην ξεχνάει αυτούς. Η πρόεδρος της ΔΕΠΑΠ Ελένη Δάσιου μίλησε με θετικά λόγια για την πορεία του Vassilikou, που ξεφεύγει από τα όρια της ελλάδας, αφού είναι διεθνώς γνωστός, ενώ τόνισε ότι στην αυριανή συναυλία θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε το δικό του «στίγμα», σε αγαπημένα και γνώριμα τραγούδια.
- Στείλε Σχόλιο
30 Ιουνίου 2010, 17:32
ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΑΛΚΙΝΟΟ
Συναυλίες  


Το Σάββατο 3 Ιουλίου στο ίδιο μέρος , την ίδια ώρα, σταθμεύει και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης. Μετά τις πολυπρόσωπες συναυλίες που έδωσε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με το φωνητικό σύνολο «Εν Φωναίς» και τους σπουδαίους μουσικούς που τον συνοδεύουν εδώ και χρόνια, και μετά τις συναυλίες με έργα του για ορχήστρα και χορωδία που έδωσε στην Αγία Πετρούπολη και στη Φιλαρμονική του Βερολίνου, περιοδεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο, με εφόδια τα τραγούδια του, μερικά όργανα και τη φωνή του. Η σκηνή θα αντικαταστήσει το δωμάτιό του. Παίζοντας ακουστικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά όργανα, θα δημιουργήσει ηχητικά τοπία, μέσα στα οποία θα λειτουργήσουν τα τραγούδια, υπενθυμίζοντάς μας τον τρόπο με τον οποίο το μοναχικό γίνεται συλλογικό και η εσωστρέφεια γιορτή.Το πρόγραμμα αποτελείται από τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά κι από κάποιες διασκευές- έκπληξη.
- Στείλε Σχόλιο
22 Ιουνίου 2010, 23:52
Ballad Night Live Πάτρα
Συναυλίες  

Μια διαφορετική και ξεχωριστή βραδιά αναμένεται την Πέμπτη 24 Ιουνίου στο «Ονήσιμον» Art Cafι(Ρήγα Φεραίου 145 λίγο πριν την Γούναρη).

Πρόκειται για ένα live που κυρίως το κοινό θα ακούσει τραγούδια που θα κινηθούν στο χώρο της μπαλάντας. Ελληνικές και ξένες επιτυχίες θα σας προσφέρουν μια νύχτα άκρως συναισθηματική….

Η ατμόσφαιρα ιδανική, αρκεί μόνο η διάθεση και η κατάλληλη παρέα.


Γιάννης Αλτανόπουλος, πιάνο-φωνή

Σοφία Αθανασούλια, φωνή-κιθάρα

Πέγκυ Αλτανοπούλου, φωνή-κιθάρα

Βασίλης Πλαστουργός, κιθάρα

Δημήτρης Κωνσταντινόπουλος, κιθάρα



Είσοδος Ελεύθερη

Έναρξη: 21.30

Σας περιμένουμε όλους….

 

 

 

- Στείλε Σχόλιο
21 Ιουνίου 2010, 14:17
Και σήμερα «Λοκαντιέρα»
Θέατρο  

Πρόκειται για μια από τις διασημότερες κωμωδίες της Ευρωπαϊκής Αναγέννησης, με την παράσταση να μας «ταξιδεύει» σε διαφορετικούς χρόνους και εποχές. Οι ήρωες συναντώνται για πρώτη φορά τον 18ο αιώνα, συνεχίζουν στο 19ο, τους ξανασυναντούμε στην εποχή του μεσοπολέμου, στη συνέχεια στη δεκαετία του ΄50, για να φτάσουμε στην εποχή του κόκκινου. Η υπόθεση της παράστασης εκτυλίσσεται, στην λοκάντα (πανδοχείο) της Μιραντολίνας. Στο πλευρό της υπάρχει πάντα ο Φαμπρίτσιο ένας καμαριέρης της λοκάντας, ο οποίος προσβλέπει στην - δια του γάμου με τη Μιραντολίνα - οικονομική και κοινωνική ανέλιξή του. Στους χώρους της λοκάντας συχνάζουν, μεταξύ άλλων, ένας Κόμης, ένας ξεπεσμένος και απολύτως χρεοκοπημένος Μαρκήσιος, ο Ιππότης Ριπαφράτα και δύο θεατρίνες, μια κόμισα και μια μαρκησία, συμπληρώνουν τα πρόσωπα της κωμωδίας.
- Στείλε Σχόλιο
16 Ιουνίου 2010, 12:19
Πάρτι στην πλατεία Γεωργίου
Συναυλίες  


Αγαπημένοι καλλιτέχνες «σταθμεύουν» την ερχόμενη Τετάρτη 16 Ιουνίου, στην καρδιά της Πάτρας, ανεβάζοντας το «θερμόμετρο» της διασκέδασης στα ύψη. Δημοφιλείς τραγουδιστές και γκρουπ με φανατικό κοινό, όπως οι Stavento, Ηβη Αδάμου, Μύρωνας Στρατής, Μέλιsses κ.ά. δίνουν ραντεβού με τη νεολαία στην πλατεία Γεωργίου. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Amita Motion είναι έτοιμη να μας παρασύρει στο ρυθμό και να μας γεμίσει με αισιοδοξία και θετική ενέργεια με το Amita Motion Tour ’10. Από τις 6 το απόγευμα, την ερχόμενη Τετάρτη, μέχρι αργά το βράδυ, η πλατεία Γεωργίου θα μετατραπεί στο χώρο ενός υπαίθριου πάρτι, ενός πάρτι με ρυθμό, παιχνίδια στην «Gameland», απολαυστικά χάπενινγκ και φυσικά τους αγαπημένους καλλιτέχνες. Με ελεύθερη είσοδο, οι Stavento και η Ηβη Αδάμου, ο Μύρωνας Στρατής, οι Professional Sinnerz με τον Κόμη Χ, οι Μέλιsses και οι Decibell υπόσχονται μοναδικές μουσικές εμπειρίες που θα εκτινάξουν τη θετική ενέργεια στα ύψη. Φέτος το Amita Motion Tour έρχεται ακόμα πιο δυνατό με εντυπωσιακή αποκορύφωση την εμφάνιση των Sunrise Avenue, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα αποκλειστικά για το Amita Motion Tour και υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές μουσικές στιγμές. Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας και φέτος, ο Θέμης Γεωργαντάς.
1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
08 Ιουνίου 2010, 13:47
Από σήμερα στην Πάτρα oι Σκόρπιονς
Συναυλίες  


Από σήμερα το απόγευμα θα βρίσκεται στην πάτρα, το δημοφιλές συγκρότημα των «Scorpions», για τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει αύριο στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας. Ολα είναι έτοιμα για το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού, με το θρυλικό συγκρότημα να καταλύει στο ξενοδοχείο «Porto Rio», γύρω στις 5.30, σήμερα το απόγευμα, από το οποίο θα αναχωρήσει την Πέμπτη το πρωί, οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί η περιοδεία του στην Ελλάδα. Και μπορεί οι διάσημοι αστέρες που έχουν κατά καιρούς επισκεφθεί τη χώρα μας, να μας έχουν… συνηθίσει σε τρελές απαιτήσεις, που αφορούν από τα χρώμα που θα έχει το καμαρίνι τους, μέχρι κιβώτια με συγκεκριμένο εμφιαλωμένο νερό της προτίμησής τους, ωστόσο οι Σκόρπιονς εμφανίζονται κάτι περισσότερο από απλοί, αφού δεν έχουν εκφράζει απαίτηση ή έστω προτίμηση, για κάτι ιδιαίτερο, ως προς τη διαμονή τους, το φαγητό κ.ο.κ. Το ενδιαφέρον τους είναι στραμμένο στη συναυλία τους, το βράδυ της Τετάρτης στο Παμπελοποννησιακό και κυρίως μέλημά τους, είναι η ασφάλεια του χώρου, που εγγυάται μια ασφαλή συναυλία, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους χιλιάδες θαυμαστές τους, που θα δώσουν το παρών.
1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
220493
giannis
μαθητής - μουσικός - συνθέτης - στιχουργός
από ΠΑΤΡΑ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/220493

Ένας χώρος για σκέψη,δημιουργία και φαντασία....!!!!

Tags

Αν θα μπορούσα Avec moi ce soir Eurovision Movies... The dreams of music The dreams of music!!! Αθλητικά Διακοπές Εκπαίδευση Επιστήμη Θέατρο Ιδέες Κοινωνικά Λογοτεχνία Μουσικά θέματα Μουσική Σας αγκίζει........??? Συναυλίες Τέχνη



Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links